Α. Αναστασιάδης: Όλα ήταν λάθος

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι η Εθνική θα παλέψει μέχρι το τέλος για την πρόκριση.

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος, εμείς δεν δώσαμε τίποτα από αυτά που μπορούσαμε να δώσουμε” δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την βαριά ήττα από την Ιταλία, με 3-0, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε για τα αίτια της ήττας: “νομίζω ότι έφταιξαν πάρα πολλά πράγματα, όλα ήταν λάθος. Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν πιο φρέσκοι από εμάς, πιο δυνατοί από εμάς, τελειώσανε πριν από μία εβδομάδα, ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από εμάς, το μόνο πο0υ μπορούμε να πούμε αλλά δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια κατάσταση την οποία γνωρίζαμε και έπρεπε να ανταποκριθούμε, όλοι έχουμε την ευθύνη, περισσότερο βαραίνει εμένα η ευθύνη γι’ αυτό το αποτέλεσμα”.

Για τον αγώνα της Τρίτης με την Αρμενία ειπε: “Ελπίζω και πιστεύω ότι θα επανέλθουμε για τον αγώνα της Τρίτης που είναι πολύ σημαντικός. Δεν τελειώνει τιποτα, θα τελειώσει την τελευτραία αγωνιστική, θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία ημέρα και ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.