Τον Μπράουν Ιντέγε επιχειρεί να αποκτήσει ο Άρης, με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Ντίνο Διαμαντόπουλο να βρίσκονται στο Λονδίνο και να έχουν επαφές με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του.

Όπως είχε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες η ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ντίνο Διαμαντόπουλο, επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για μεταγραφικούς λόγους.

Οι δυο άντρες που ήδη βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μπράουν Ιντέγε, μια περίπτωση αρκετά δύσκολη λόγω του υψηλού κασέ του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως στην μεταγραφική ατζέντα των δυο αντρών, υπάρχει και άλλο όνομα επιθετικού εγνωσμένης αξίας, με τον όποιο θα μπουν σε διαπραγματεύσεις εάν δεν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις που έχουν με τη πλευρά του Ιντέγιε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νιγηριανός παίκτης είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2017 στην κινέζικη Τιανίν Τέντα και ως το καλοκαίρι, με αποδοχές ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Μάλαγα, ενώ επέστρεψε στην ομάδα του και ακολούθως έμεινε ελεύθερος. Εχει να αγωνιστεί από τις