Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αγωνίστηκε ως βασικός με την ΑΪΚ Στοκχόλμης που επικράτησε με 2-0 της Χάμαρμπι, για την 12η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα Σουηδίας έχει διακοπή και ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ θα έρθει την Τρίτη (4/6) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να υπογράψει στον Αρη.

Μάλιστα μετά τον αγώνα μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, αναφέροντας:

"Αγαπώ την ΑΪΚ και είμαι συγκεντρωμένος, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές φήμες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι αλήθεια. Αυτό που γνωρίζω για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι είναι πολύ καλό, συνεπώς αν παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς.

Ναι, θα πάω. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Πάλευα για αυτό σε όλη μου τη ζωή. Όπως ξέρετε, έχω περάσει πολύ δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου και πάντα πάλευα για να επιστρέψω πίσω και να παράγω. Την τελευταία χρονιά κερδίσαμε (σ.σ. με την ΑΙΚ) το πρωτάθλημα. Η επιβράβευση μου είναι ότι τουλάχιστον μια ελληνική ομάδα με θέλει."

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΙΚ ή αν θα αγωνιστεί ξανά μετά την διακοπή του Σουηδικού πρωταθλήματος:

"Δεν έχω παίξει ακόμη το τελευταίο μου παιχνίδι με την φανέλα της ΑΙΚ".