Φίλαθλος της Λίβερπουλ που παλεύει με τον καρκίνο, έχει περάσει το χρονικό όριο που του έχουν δώσει οι γιατροί και παραμένει ζωντανός. Ο ίδιος, ευελπιστεί να κρατηθεί στη ζωή για λίγο ακόμα, μόνο και μόνο για να προλάβει να δει τον τελικό του Champions League!

Μία συγκινητική ιστορία ζωής που αποδεικνύει τί σημαίνει το ποδόσφαιρο για κάποιους ανθρώπους....

O Ντέιβ Έβανς μαζί με τη σύζυγό του, Λιζ, μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία στις 19/12 του 2018, για μια καλύτερη ζωή. «Μετακομίσαμε για μια πιο υγιής ζωή, ήμασταν πάντα εξωστρεφείς, αγαπούσαμε τις παραλίες και είχαμε έναν όμορφο τρόπο ζωής», εξηγεί σήμερα η νεαρή γυναίκα.

Οι δυο τους είχαν μαζέψει 10.000 λίρες ώστε να μεταβούν στη Μαδρίτη και να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League, με την ελπίδα να δουν την αγαπημένη τους Λίβερπουλ να σηκώνει το τρόπαιο.

Ωστόσο, η μοίρα είχε πάρει άλλη απόφαση για το ζευγάρι. Μόλις τρεις μέρες μετά τη μετακόμισή τους στη Νέα Ζηλανδία ο Ντέιβ διαγνώστηκε με καρκίνο του χοληδόχου πόρου.

Και τα χειρότερα νέα ήρθαν πριν από τρεις εβδομάδες, όταν άκουσε από τους γιατρούς να του λένε πως έχει μόνο δύο εβδομάδες ζωής. Πλέον, έχει ήδη περάσει το προσδόκιμο βάσει της διάγνωσης. Η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και χωρίς τις χημειοθεραπείες, σήμερα, ο Ντέιβ δεν θα πάλευε για το μεγάλο του - πλέον - όνειρο: Να δει, έστω, από το κρεβάτι του νοσοκομείου το μεγάλο ματς την 1η Ιουνίου.

Τις 10.000 λίρες θα τις χρησιμοποιούν για την κηδεία του. Η οικογένειά του το μόνο που ελπίζει, είναι το αγαπημένο τους πρόσωπο να αντέξει μερικές ώρες ακόμη.

Η συγκλονιστική αυτή ιστορία, έχει φτάσει στ' αυτιά των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Λίβερπουλ, με τους Ρέντναπ, Γουίλαν, Τζον Όλντριτζ και Στιβ ΜακΜάχον να του στέλνουν μηνύματα στήριξης. Ο ίδιος περιμένει να ακούσει μερικά λόγια και από τον Στίβεν Τζέραρντ, όπως λέει η σύζυγός του.

Κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με το να δει την αγαπημένη του Λίβερπουλ να γίνεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα αποτελούσε τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει τα μάτια του...