Ο Νίκος Υψηλάντης απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή. Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του εναντίον της Πολιτείας και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, τον οποίο κατηγόρησε πως επί 12 μήνες, όπως είπε, κοροϊδεύει τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 :

Για τις δηλώσεις Μπέου κατά της Αυτόνομης: «Ο Ηρακλής και μεγάλο μέρος του κόσμου του θέλει να έχει ως παράσημο να του επιτίθενται άνθρωποι σαν τον κ. Μπέο. Μπράβο στον κόσμο για την πλειοψηφία που του έδωσε. Καλύτερα όμως να μιλάει για τα θέματα που γνωρίζει. Κάποτε πρέπει να τελειώσει η καραμέλα των άσχετων ότι δήθεν ο κόσμος του Ηρακλή έδιωξε τον Μυτιληναίο. Ήμουν στα χίλια άτομα που πήγαμε στο Μακεδονία Παλάς και του ζητούσαμε να μην φύγει. Σε μια εποχή που δεν υπήρχε καν η Αυτόνομη που κατηγορεί».

Για την παρούσα κατάσταση στον Ηρακλή και τα σενάρια περί εξαγοράς ΑΦΜ: «Πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση ούτε το ΑΦΜ του Βόλου μπορεί να πάρει, ούτε άλλο ΑΦΜ ούτε να καθαρίσει αυτό που έχει στην κατοχή της. Εκνευρίστηκα πολύ που κατόπιν εορτής θυμήθηκαν να επιτεθούν στην πολιτεία που επί έναν χρόνο μας ξεφτιλίζει με αυτόν τον αστείο τύπο με το μούσι που έχει λύσει τα προβλήματα όλων των ομάδων που τον ενδιαφέρουν εκτός από τον Ηρακλή. Θυμήθηκαν χθες να βγάλουν ανακοίνωση εναντίον του αστείου που τον αφήνουν επί 10 μήνες να κοροϊδεύει τον κόσμο του Ηρακλή. Μακάρι να βγω ψεύτης και για πρώτη φορά μετά από 12 μήνες η διοίκηση να έχει σχέδιο. Από τη στιγμή που ο κ. Παπαδόπουλος από το πρώτο εξάμηνο μπαίνει στη λογική δεν με βοηθά ο κόσμος, εγώ δεν πιστεύω ότι μορεί να περπατήσει».