Δημοσίευμα σε εφημερίδα της Ισπανίας υπενθύμισε την εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο σε σκάνδαλο διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Άρη και της εθνικής Ισπανίας, βρίσκεται στη φυλακή για την κατηγορία συμμετοχής του σε υπόθεση στημένων αγώνων ως εγκέφαλος του κυκλώματος.

Η ισπανική εφημερίδα "ABC" αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της πως ο πρώην αμυντικός είχε εμπλακεί και σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης το 2003.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο ο Μπράβο όσο κι ο άλλος εγκέφαλος του κυκλώματος στημένων αγώνων, Κάρλος Αράντα, είχαν προσαχθεί το 2003 ώστε να καταθέσουν για μια υπόθεση ναρκωτικών.

Τα τρία άτομα που είχαν συλληφθεί, είχαν πιαστεί με 8,5 κιλά κοκαΐνης, 4.000 χάπια έκσταση, όπλα και αρκετά χρήματα, ενώ βρέθηκαν και πλαστά έγγραφα.

Το αυτοκίνητο του αφεντικού της κυκλώματος ανήκε στον Ραούλ Μπράβο, ενώ άλλο ένα που χρησιμοποιούσαν ήταν στην ιδιοκτησία του Αράντα.

Ο Ραούλ Μπράβο είχε πει πως το εν λόγω αυτοκίνητο το είχε δώσει σε έναν φίλο του για να το πουλήσει, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης που ήθελε να μην... λερωθεί το όνομα του συλλόγου ζήτησε να δημοσιοποιηθούν στοιχεία της υπόθεσης.