Για τον σημερινό φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την Τουρκία, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, τονίζοντας πως είναι ένας αγώνας με κέρδος, τόσο για την Εθνική όσο και τους γείτονες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, δέχθηκε η Τουρκία να παίξει με μας. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θα δούμε την κατάσταση στην οποία είμαστε, ενώ και οι Τούρκοι παίζουν με τους Γάλλους στα προκριματικά, θα είναι κέρδος και για τους δυο.

Η προετοιμασία μας έπρεπε να συντονιστεί, γιατί άλλοι παίκτες τελείωσαν στις 5 Μαΐου, άλλοι στις 17. Καταφέραμε να μεταφέρουμε μια εβδομάδα πίσω τον τελικό του Κυπέλλου, ήταν σημαντικό να προλάβουν οι παίκτες να ξεκουραστούν. Το κλίμα είναι αυτό που πρέπει σε μια ομάδα, αλίμονο αν δεν ήταν αυτό. Πρέπει να δούμε την εικόνα μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά δικαιολογία δεν υπάρχει. Δουλέψαμε με τις συνθήκες που υπήρχαν.

Πιστεύω στα παιδιά, ενσωματώθηκαν τελευταία στιγμή και ο Βλαχοδήμος με τον Σάμαρη και τον Σιόβα. Μόνο σημαντικά συμπεράσματα θα βγουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά, είναι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Υπάρχει διάθεση, μακάρι να βγουν θετικά αποτελέσματα. Ευτυχώς ως τώρα δεν έχουμε τέτοια θέματα και μακάρι το ίδιο να συμβεί και αύριο, ώστε να μην έχουμε προβλήματα ενόψει προκριματικών. Θα έρθουν να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι, αν κι εγώ δεν στέκομαι στα ονόματα. Μακάρι η ομάδα να είναι καλά».