Ο Αχιλλέας Μπέος συνόδευσε τον πρόεδρο του ΝΠΣ Βόλου στο Δ.Σ. της Super League και μετά το τέλος της συνεδρίασης μίλησε για τη δικαστική περιπέτεια του ίδιου, κάνοντας λόγο για «πολιτική δίωξη χωρίς στοιχεία», ενώ εξαπέλυσε πυρά για τον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου:

«Ήμουν στην Αθήνα μετά από έναν μεγάλο, δύσκολο κι έντιμο εκλογικό αγώνα. Ήθελα να συνοδεύσω τον πρόεδρο του Βόλου, που δεν ήξερε τι συμβαίνει εδώ. Το δικαιούται ο Βόλος, υπήρχε πολιτική δίωξη από ανθρώπους που πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Χωρίς στοιχεία και αποδείξεις δημιουργήθηκε ένα σκάνδαλο της πλάκας, στοχοποιήθηκαν άνθρωποι αλλά όλα πια ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι πολύ αισιόδοξος, οδηγούμαστε στη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας της επαρχία.

Στην Ελλάδα δεν είναι όλα στημένα, το έργο και η προσφορά μου εκτιμήθηκε από τους πολίτες του Βόλου, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Εγώ είχα το μεγαλύτερο κόμμα, τον λαό, παρότι πολεμήθηκα κι από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να στηρίξουμε τη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Ελλάδας, δεν γίνεται να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δεν δικαιούνται να ομιλούν, αν δεν διορθώσουν αυτά τα πράγματα. Επίσης, το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Στο Τζιμπουντί έχουν κεντρική διαχείριση, δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε εδώ».