Άρνεσεν: Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Κουλούρης

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της βελγικής ομάδας για τον Έλληνα διεθνή στράικερ του ΠΑΟΚ, Ευθύμη Κουλούρη, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην εφημερίδα Live Sport ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ:

Ερωτηθείς για τον Ευθύμη Κουλούρη, είπε ότι: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι στη παρούσα φάση δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον μας.

Είναι ικανός στράικερ, έχω προσωπική εικόνα για τις δυνατότητές του, βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα μας, αλλά, επαναλαμβάνω, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της Άντερλεχτ να εμπλακούμε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του παίκτη».

Και πρόσθεσε: «Το όνομα του Κουλούρη συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα μας, στην οποία, όμως, υπάρχουν άλλα δέκα ονόματα στράικερ. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άμεσο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές δεν είναι μία στατική διαδικασία».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.