Περίπου τέσσερις ώρες κράτησε η σύσκεψη κορυφής των Θόδωρου Καρυπίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου και Σάββα Παντελίδη χθες βράδυ, με τις αποφάσεις που ελήφθησαν να είναι πολύ σημαντικές για τις κινήσεις του Άρη το καλοκαίρι.

Οι τρεις άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, με αυτό των μεταγραφών να είναι στο επίκεντρο. Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, ότι πρέπει να γίνουν γύρω στις 4-5, χωρίς να υπολογίζεται μέσα σε αυτές η διαφαινόμενη απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Δόθηκαν, μάλιστα, οι προτεραιότητες με βάση τις ανάγκες του ρόστερ, ενώ επισημάνθηκε πως μέχρι τις 20 Ιουνίου η ενίσχυση των «κιτρίνων» πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, εν όψει και των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Την ίδια ώρα, έχει αποφασιστεί πως θα γίνουν έργα ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Αρχικά, όπως έχει εξαγγείλει ο Διαμαντόπουλος, αναμένεται να δημιουργηθεί ιατρικό τμήμα, ενώ ταυτόχρονα ουσιώδης θεωρείται η απόφαση για ξήλωμα του χλοοτάπητα, για να τοποθετηθεί καινούργιος.