Η ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη συνέντευξη Τύπου μετά τον 6ο ανατολικό τελικό του NBA δημιούργησε ερωτηματικά.

Αίτια φέρεται ότι ήταν ένα άρθρο του ESPN, το κακό timing της ανάρτησης του και η δημοσιογράφος που έκανε την τελευταία ερώτηση στον Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Αμέσως μετά την ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς το ESPN δημοσίευσε (ως κεντρικό θέμα στην σελίδα του) ένα κείμενο της Μαλίκα Άντριους, το οποίο ανέφερε ότι σύμφωνα με πηγή της ρεπόρτερ, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι θα επηρεάζονταν σημαντικά από την έκβαση της συγκεκριμένης σειράς.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι η Άντριους ήταν και αυτή που έθεσε την τελευταία ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου (άσχετη με το θέμα που είχε δημοσιεύσει λίγη ώρα νωρίτερα το ESPN) μπορεί να ότι ήταν ο λόγος που ο σούπερ σταρ των Μπακς αποφάσισε να φύγει από την αίθουσα και να μην απαντήσει στην ερώτηση.

"Με την σεζόν των Μπακς να ολοκληρώνεται απότομα, δύο νίκες από τους Τελικούς του ΝΒΑ, μία πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο λέει στο ESPN ότι μία πορεία στους Τελικούς του 2020 θα μπορούσε να προκαθορίσει το αν ο Γιάννης θα υπογράψει στο Μιλγουόκι μακροπρόθεσμα", έγραψε στο Twitter η Αντριους σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το tweet της Μαλίκα Αντριους: