Εξετάζει Γιέφτοβιτς ο Άρης (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ψηλά στην λίστα του Άρη βρίσκεται ο Μίλαν Γιέφτοβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 26χρονος Σέρβος, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ενώ φέτος πραγματοποίησε 13 εμφανίσεις, σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Από το περιβάλλον του προκύπτει πως δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που είχε με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόρας Τσάτσατς (2012-2016, 90 εμφανίσεις, 11-11 γκολ/ασίστ), αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, ενώ το 2016 μετακινήθηκε στην Μπόντο Γκλιμτ της Νορβηγίας (23 εμφανίσεις, οκτώ γκολ). Το καλοκαίρι ακολούθησε η Αντάλιασπορ, για τον οποίο η Τουρκική ομάδα πλήρωσε το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Εκεί, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε για οκτώ παιχνίδια και στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στην Ρόζεμποργκ. Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας επέστρεφε στις καλές εμφανίσεις, καταγράφοντας 25 συμμετοχές με εννιά γκολ, ενώ μέτρησε δέκα σε Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και πέντε ματς κυπέλλου.

Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην Αντάλιασπορτ τον Γενάρη του 2018, για να ακολουθήσει ο Ερυθρός Αστέρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.