Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Χαβιέ Ματίγια, έβαλε θετικό πρόσημο στην πρώτη του σεζόν στη Θεσσαλονίκη κι έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού των κίτρινων, Σάββα Παντελίδη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, La Vanguardia, ο 30χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και συμπατριώτες του είχαν αμφιβολίες μετά την αποχώρηση του Πάκο Ερέρα, αλλά κι ότι ο Σάββας Παντελίδης φρόντισε να τις διαλύσει.

"Πήγα με φόβο στην Ελλάδα, καθώς ήταν για μένα ένα ξένο πρωτάθλημα. Ο πρώτος χρόνος έχει θετικό πρόσημο. Θα παίξουμε στην Ευρώπη, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη, προσαρμόστηκε εύκολα στη Θεσσαλονίκη.

Θυμάμαι που με πήρε τηλέφωνο ο Πάκο Ερέρα όταν ανέλαβε. Μου μίλησε καλά για την ομάδα και την πόλη. Το σκέφτηκα δύο εβδομάδες κι αποφάσισα να πάω.

Τα κακά συνεχόμενα αποτελέσματα έφεραν την απόλυση του Πάκο. Ήλθε ο Παντελίδης και μετά από μία περίοδο προσαρμογής στη νέα φιλοσοφία, διέλυσε όλες τις αμφιβολίες που είχαμε οι Ισπανοί. Παίξαμε όλοι κυκλικά σε ροτέισον", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα σεζόν:

"Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία. Θέλω να συνεχίζω να νιώθω σημαντικός για τον Άρη. Ο κόσμος ανυπομονεί για την Ευρώπη. Τώρα σκέφτομαι μόνο τον Άρη, μετά θα δούμε".