Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε με επιθετικό ύφος στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου περί κλοπής του περσινού πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, στο τραπέζι που διοργανώθηκε για τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, τόνισε ότι στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν «ντοκτορά στο κλέψιμο», αναφερόμενος στον τελικό Κυπέλλου του Βόλου και στον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο στον αγώνα playoffs με τον Παναθηναϊκό, ως ενδεικτικά παραδείγματα.

«Ποιοί μιλάνε για κλοπή; Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο. Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με -5 και χωρίς φιλάθλους. Και τελικά έπαιξε με φιλάθλους και -2. Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφ σάιντ. Ήταν 50-50. Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφ σάιντ. Έπρεπε να μπω μέσα; Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που το έχασε μόνος του; Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία από τον ΠΑΟΚ που έβαλε τον προπονητή του στο καροτσάκι με το φιλέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.