Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η γεμάτη προβλήματα σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν την λήξη στο ματς με τον Προμηθέα και με το αποτέλεσμα να έχει ήδη κριθεί υπέρ των Πατρινών, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απέσυρε στον πάγκο τον Φιλ Γκος, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η κάμερα τότε έπιασε συγκινητικές στιγμές στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά»: Ο Παπαθεοδώρου αγκάλιασε δακρυσμένος τον Γκος, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Τέλης Ζουρνατσίδης. Παράλληλα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Αμερικανό, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

 

Το κλάμα του Παπαθεοδώρου

Με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και ευχήθηκε στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ να βρει άμεσα τον δρόμο του, ενώ στάθηκε και στην υπόσχεση που είχαν δώσει όλοι στην ομάδα, να τελειώσουν τη χρονιά, όρθιοι μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι πολύ δύσκολα συναισθήματα, περίεργα, παράξενα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του».

Σε ερώτηση για αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει να βρεθεί μια λύση για το τμήμα μπάσκετ για να μπορέσει να έχει συνέχεια και να έχει την εικόνα που του αρμόζει».

Οσο για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες, είπε: «Ηταν πάρα πολύ δύσκολα, δεν υπάρχουν λόγια να πω ότι συνέβαινε. Αυτό που μετράει είναι πως τελειώσαμε όπως είχαμε υποσχεθεί σαν ΠΑΟΚ. Ορθιοι μέσα στο γήπεδο».