Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε μία συγκινητική κίνηση πηγαίνοντας τα τρόπαια του νταμπλ στον Παντελή Κυριακίδη.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει το νεαρό αθλητή του Δικέφαλου, Παντελή Κυριακίδη, που τον Μάιο του 2009 έχασε τον πατέρα του, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα από τότε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αναλάβει τα έξοδα της νοσηλείας του που είναι υπέρογκα και κοντά του βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Κ-19 του Δικέφαλου, οι Χατζηστραβός και Τσιγγάρας. Οι δυο τους μαζί με τον Κώστα Ιωσηφίδη επισκέφτηκαν τον Παντελή Κυριακίδη, έχοντας μαζί τους και τα δύο τρόπαια του φετινού νταμπλ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζήσης Χατζηστραβός και Χάρης Τσιγγάρας μαζί με τον Team Manager, Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον αθλητή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα στον Παντελή και την οικογένειά του στον δύσκολο αυτό καθημερινό αγώνα.

Ο Παντελής συνεχίζει να δίνει την δική του καθημερινή μάχη. Συνοδοιπόροι του όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή, καθώς όσο περνάει ο καιρός οι ανάγκες για την διαμονή του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη αυξάνονται συνεχώς.

Πλέον ο αθλητής του ΠΑΟΚ έχει και νέο σύμμαχο. Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης και ο ιατρός-νευροχειρούργος κ. Δημήτρης Πέιος, ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα και πραγματοποίησαν την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ο Παντελής τον προηγούμενο μήνα.

Oι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου, Χατζηστραβός και Τσιγγάρας, μαζί με τον θρύλο της ομάδας Κώστα Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον Παντελή και την οικογένεια του και πήγαν στο σπίτι τους τα τρόπαια του νταμπλ".

3.jpg

2.jpg