Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», μίλησε ο Χοσέ Κάνιας, για την κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το μέλλον του στον Δικέφαλο, σημειώνοντας ότι περιμένει τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων», για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός μέσος έκανε αναδρομή στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και τους τέσσερις τίτλους που κατέκτησε με τον Δικέφαλο, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιο του, τόνισε ότι περιμένει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να δει αν υπάρχει διάθεση για την ανανέωση της συνεργασία τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ:

«Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε 3 χρόνια πήρα 4 τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές.

Εκεί δείξαμε την αξία μας, χρειάζεται και τύχη αλλά εμείς ήμασταν πολύ δεμένοι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια. Αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα κατακτώντας αήττητοι το πρωτάθλημα, πέρασα τρία απολαυστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω, περιμένω τον ΠΑΟΚ να δω αν έχει διάθεση να με ανανεώσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω στην Ελλάδα ή στην Ισπανία, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνω διακοπές και να χαλαρώσω».