Επιθεώρησε το “Κλ. Βικελίδης” η UEFA- Τα έργα που πρέπει να γίνουν μέχρι τον Ιούλιο ενόψει Europa League

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο έλεγχος του “Κλεάνθης Βικελίδης από κλιμάκιο της UEFA.

Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, επιθεώρησαν το γήπεδο και έκαναν εκτίμηση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά και των υπολοίπων προδιαγραφών ενόψει των αγώνων για το Europa League.

Σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές της UEFA, οι παρεμβάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν είναι αρκετές, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια των θεατών. Θα γίνουν βελτιωτικές εργασίες σε όλες τις θύρες και συγκεκριμένα τις τουαλέτες, τα ιατρεία, οι έξοδοι κινδύνου.

Παράλληλα, θα γίνει γενικό λίφτινγκ του γηπέδου εντός και εκτός, ενώ όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA, όπως η αίθουσα Τύπου (θα υπάρχουν περίπου 50 θέσεις), τα δημοσιογραφικά θεωρεία στη Θύρα 9, αλλά και οι θέσεις πάρκινγκ.

Όλες οι εργασίες, οι οποίες θα ενταθούν από αύριο σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δόθηκαν, προσβλέπουν και στην ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Έτσι, ξεκινάει ένα αγώνας… δρόμου, προκειμένου όλα να έχουν τελειοποιηθεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου, όταν και η UEFA αναμένεται να έρθει για νέα επιθεώρηση.

Εκ μέρους της UEFA ήταν ο επιθεωρητής σταδίων της UEFA Danilo Falicchione, μαζί με τον Βαγγέλη Μαχαίρα από το τμήμα διεθνών σχέσεων της ΕΠΟ, ενώ από τον Άρη στο γήπεδο βρέθηκε ο διευθυντής γραφείων Αντώνης Τσαλουχίδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παντελής Ζουμπούλης και ο Βαγγέλης Πανζαρτζιδης υπεύθυνος των έργων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.