Για τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Σχίζας, τονίζοντας ωστόσο ότι συμπαίκτες του θα δώσουν ότι έχουν στην αυριανή αναμέτρηση με τον Προμηθέα για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

 

Αναλυτικά το blog του Σταύρου Σχίζα στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου

Τα Playoffs αρχίζουν επιτέλους αύριο και εμείς παίζουμε με τον Προμηθέα Πάτρας. Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη με τα προβλήματα και τους τραυματισμούς, κάτι που φαίνεται και από την αποστολή με την οποία ταξίδεψε η ομάδα για την Πάτρα.

Είμαι στεναχωρημένος που λόγω του τραυματισμού μου δεν μπορώ να βοηθήσω με την παρουσία στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Πιστεύω ότι οι παίκτες, οι προπονητές και τα μέλη της αποστολής που ταξίδεψαν έχουν δύναμη μέσα τους και είμαι σίγουρος ό,τι θα δώσουν ό,τι έχουν μέσα στο παρκέ.

Όσον αφορά τον δικό μου τραυματισμό στον ώμο, συνεχίζω τις θεραπείες, έχω αρχίσει κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο και όλα κυλούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Θεωρώ ότι μέσα στο καλοκαίρι θα είμαι έτοιμος για ατομικές προπονήσεις και φυσικά πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».