Το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου υπάρχει και ψηλά μάλιστα στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε, αλλά για να πάρει μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει και να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Ελληνα εξτρέμ, που φέτος τα πήγε καταπληκτικά με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για την επέκταση του και την αλλαγή στους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου.

Το σίγουρο είναι πως ο Λάμπρου θα επιστρέψει στην Τούμπα, θα ξεκινήσει τη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» και αν προκύψει κάποια πρόταση θα εξεταστεί από τους ανθρώπους της ομάδας, που μέχρι στιγμής δεν έχουν τίποτα επίσημο στα χέρια τους.

Την Τρίτη (14/5) ο ατζέντης του, Τάσος Παπαδόπουλος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Τουρκίας, ξεκαθάρισε πως τον πρώτο λόγο στην υπόθεσή του έχει ο ΠΑΟΚ. «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Λάμπρου, που θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί, όμως θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ και η προτεραιότητα μας είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ».