Οι κούπες του ΠΑΟΚ στο σπίτι του αρχηγού: Η ΦΩΤΟ συζύγου-κόρης του Βιεϊρίνια με τα τρόπαια

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μία ξεχωριστή κίνηση έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μεταφέροντας τα δύο τρόπαια του νταμπλ στο σπίτι του αρχηγού της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος απουσίασε από τον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ και η οικογένειά του και δεν βρέθηκε στους πανηγυρισμούς και στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, λόγω του ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας στην πατρίδα του μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ωστόσο, οι δύο κούπες, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν στο σπίτι του αρχηγού της ομάδας που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτησή τους, με τη σύζυγό του Βάσω και την κόρη τους, Κριστίνα, να φωτογραφίζονται με τα τρόπαια.

«Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν πραγματική οικογένεια αφού κατανόησαν πλήρως την θέση μας και την απουσία μας λόγω των συνθήκων !!!

Τα κύπελλα ήρθαν σπίτι μας και αυτο μας συγκίνησε πραγματικά !!! Ευχαριστούμε», ανέφερε στο μήνυμά της η Βάσω Βεργίδου – Βιεϊρίνια.

Το μήνυμα του Βιεϊρίνια

Λίγο αργότερα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τοποθετήθηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα, με φόντο τα δύο τρόπαια, έδωσε την υπόσχεση πως θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός για να σηκώσει τα δύο επόμενα που έρχονται, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου!

Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται…».

View this post on Instagram

Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτα που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τωρα στην καριέρα μου!Κατάφερα να είμαι μαζι σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκει την βραδιά του κύπελλου και να μην έχω αγγίξει ακομη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκει να σηκώσω μαζι σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται…???? @paok_fc

A post shared by Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) on

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.