Μία ξεχωριστή κίνηση έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μεταφέροντας τα δύο τρόπαια του νταμπλ στο σπίτι του αρχηγού της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος απουσίασε από τον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ και η οικογένειά του και δεν βρέθηκε στους πανηγυρισμούς και στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, λόγω του ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας στην πατρίδα του μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ωστόσο, οι δύο κούπες, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν στο σπίτι του αρχηγού της ομάδας που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτησή τους, με τη σύζυγό του Βάσω και την κόρη τους, Κριστίνα, να φωτογραφίζονται με τα τρόπαια.

«Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν πραγματική οικογένεια αφού κατανόησαν πλήρως την θέση μας και την απουσία μας λόγω των συνθήκων !!!

Τα κύπελλα ήρθαν σπίτι μας και αυτο μας συγκίνησε πραγματικά !!! Ευχαριστούμε», ανέφερε στο μήνυμά της η Βάσω Βεργίδου - Βιεϊρίνια.

Το μήνυμα του Βιεϊρίνια

Λίγο αργότερα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τοποθετήθηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα, με φόντο τα δύο τρόπαια, έδωσε την υπόσχεση πως θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός για να σηκώσει τα δύο επόμενα που έρχονται, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου!

Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο... και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται...».