Σκληρή ανακοίνωση ενάντια στην απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης να τοποθετήσει στους ιστούς του δημαρχείου σημαίες του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του ντάμπλ από τον Δικέφαλο, εξέδωσε ο σύνδεσμος των οπαδών του Άρη, Super 3.

Στο κείμενο που ανήρτησε στη σελίδα του, ο Σύνδεσμος τονίζει προς τη δημοτική αρχή:

"Δεν έχετε κανένα δικαίωμα για κανένα απολύτως λόγο στον ιστό του δημαρχείου να μπει ο ιμιτασιόν αετός του Βυζαντίου εκτός και αν το δημαρχείο ανήκει σε κάποιο από τα τμήματα του Α.Σ η της παε μπαοκ. Ο Δήμος ανήκει και εκπροσωπείται από όλους τους πολίτες αυτής της πόλης εκτός αν το μπαξίσι σας έκανε να αλλάξετε γνώμη, και εκπροσωπείτε την ατάκα του μικι μαους "μια πόλη μια ομάδα".

Σχετικά δε με την απόφαση οπαδών να κατεβάσουν λίγη ώρα μετά τις σημαίες από τους ιστούς, ο Super 3 τονίζει: Είναι ΝΤΡΟΠΗ σας που δημιουργείτε και επιδοτείτε προκλητικές ενέργειες για να γίνουμε εμείς "παραβατικοί" φέρνοντας απλά και μόνο την κανονικότητα. Σιγοντάρετε την προκλητικότητα τους και την αλαζονεία τους για να προκαλέσετε τον κόσμο του ΑΡΗ... και το κάνετε... Το κάνετε επανειλημμένα με την οποιαδήποτε αφορμή.
Από κρατικούς μηχανισμούς τώρα πήγαμε και στον Δήμο.

"Αν έχετε τόσο κάψα για τις "επιτυχίες" τους πηγαίνετε να φωτίσετε και τις πρέσπες να προσγειώνονται με ασφάλεια στην Λίμνη τα αποδημητικά πουλιά. Μεγαλύτερη αξία έχει".

Οι οπαδοί των κιτρίνων απευθύνονται και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος σχολίασε ότι όσοι κατέβασαν τις σημαίες έδειξαν τον πολιτισμό τους. "Όσο για σένα Γιάννη Μπουτάρη που αναφέρθηκες και είπες "έδειξαν τον πολιτισμό τους" για την κίνηση κάποιων να κατεβάσουν τις σημαίες..... Πολιτισμός δεν σημαίνει υποτακτικότητα στην δύναμη , στην εξουσία και στο χρήμα.... Πολιτισμός για εμάς είναι η αλληλεγγύη στον αδύναμο και σε αυτόν που βάλλεται..." καταλήγει η ανακοίνωση του SUper 3.

Την ανακοίνωση των κιτρίνων συνοδευόταν από την παρακάτω φωτοφαφία.

Δείτε την:

ARIS.jpg