Μαουρίσιο: Η πιο σημαντική επιτυχία της καριέρας μου

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα ένα μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό ώστε να είναι παρόντας στην φιέστα του Δικεφάλου, με τον βραζιλιάνο να τονίζει πως αυτή είναι η πιο δυνατή στιγμή της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι επιστρέφω στην Τούμπα μετά από ένα μήνυμα για να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου, ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι εδώ. Σήμερα θα πρέπει να κερδίσουμε ώστε να τελειώσουμε με την υπόθεση του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουμε».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Με αυτούς τους οπαδούς μπορούμε να κάνουμε τα πάντα καταβάλαμε ότι ήταν δυνατό για να τους χαρίσουμε αυτή την ωραία στιγμή».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήρθα για να γράψω ιστορία με την ομάδα. Όλοι κάναμε τα πάντα για να πετύχουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου γιατί σε ένα πρωτάθλημα όλες η ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους αλλά εμείς καταφέραμε να είμαστε οι καλύτεροι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.