Η Βάσω Βεργίδου μιλάει για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, τον άντρα της ζωής της και για τον τίτλο που έρχεται.

Λίγο προτού ο Αντρέ Βιεϊρίνια φύγει από το σπίτι του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είπε στις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Βάσω Βεργίδου και στην κόρη τους: «Κορίτσια, φεύγω στη Λάρισα για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου».

Ώρες αργότερα ο Αντελίνο των φίλων του ΠΑΟΚ, ο μεγάλος αρχηγός του Δικέφαλου σε μια φάση που δεν χρειαζόταν καν να μπει με δύναμη, περίπου στο κέντρο του γηπέδου, κάνει ένα άλμα, πατάει άσχημα στο έδαφος και τραυματίζεται σοβαρά.

Ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει αποφύγει τον τραυματισμό αλλά δεν προφύλαξε τον εαυτό του, μπήκε με δύναμη στη φάση κι έγινε το κακό. Αυτός όμως είναι ο Αντρέ, κι αυτή είναι η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ για τον οποίο απ' τη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα δίνει όλο του το «είναι». Δίνει και την ψυχή του...

Η Βάσω Βεργίδου- Βιεϊρίνια, η σύζυγος του αρχηγού, μίλησε για τον Αντρέ όπως μόνο εκείνη τον έχει ζήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ώρες ώρες σκέφτομαι και εγώ, μήπως αυτό το παιδί δεν έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία και έχει γεννηθεί εκεί γύρω γύρω στην Τούμπα; Δεν ξέρω, πολλές φορές όταν μιλάμε στο σπίτι, λέμε εμείς οι Έλληνες, εδώ στην Ελλάδα...

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως ό,τι λέει, το κάνει. Έξι χρόνια περίπου στη Γερμανία μου έλεγε, θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ για να πάρω το πρωτάθλημα. Γύρισε, αγωνίστηκε, πάλεψε. Το΄πε και το΄κανε. Μέσα σε δύο χρόνια πήρε Κύπελλο και τώρα παίρνει και το πρωτάθλημα. Τι άλλο να σκεφτώ γι΄αυτόν; Πόσο πείσμα μπορεί να έχει, πόσο δυνατός άνθρωπος πρέπει να είναι...».

Πηγή: ethnos.gr