Μπορεί η Football League να ήθελε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας του Ηρακλή με τον Βόλο την προσεχή Κυριακή, όμως το υπουργείο Αθλητισμού έχει άλλη γνώμη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Thestival.gr, μετά από αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλής θα αναμετρηθεί με τον Βόλο τη Μεγάλη Δευτέρα στις 15:00.

Αφορμή για το αίτημα της ΓΑΔΘ στάθηκαν οι εισηγήσεις των αρμόδιων αστυνομικών διευθύνσεων σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν φόβοι επεισοδίων λόγω και της παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ στους δρόμους της πόλης με αφορμή την επικείμενη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως εξαιτίας της αναμέτρησης μεταξύ ΠΑΟΚ και Λεβαδειακού, την Κυριακή στις 19:00, καθώς και της αναμενόμενης φιέστας του Δικεφάλου, ο Ηρακλής είχε καταθέσει αίτημα προς τη Football League με το οποίο ζητούσε τη μετάθεση του δικού του αγώνα με τον Βόλο, από την Κυριακή για τη Μ. Δευτέρα, υπό το πρίσμα της αποφυγής σύγχυσης του φιλάθλου κοινού της Θεσσαλονίκης.

Παρά το γεγονός πως η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το σχετικό αίτημα, οι φόβοι σοβαρών επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη είχαν ως συνέπεια την αναβολή του αγώνα του "Γηραιού" με την ομάδα του Βόλου.