Πέλκας: Καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία, αλλά εμείς τη δουλειά μας

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

O Δημήτρης Πέλκας, τόνισε ότι ο παροξυσμός του κόσμου είναι φυσιολογικός, αλλά η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στη δική της δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη nova:

Για τον παροξυσμό του κόσμου και το πως το βιώνει ο κόσμος:

«Είναι πολύ σημαντικό να απορροφάς τον παροξυσμό του κόσμου, να μένουμε σε έναν πιο κλειστό κύκλο, να έχουμε τη συγκέντρωση μας και να δουλεύουμε πολύ για να είμαστε 100% έτοιμοι την Κυριακή. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, να συγκεντρώνεται το γκρουπ μεταξύ του και να προχωράει. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από τον κόσμο, αλλά οι επαγγελματίες πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους και να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που προετοιμάζει ο προπονητής».

Για όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα και τους πανηγυρισμούς που περιμένουν όλοι:

«Κανένας δεν είχε στο μυαλό του τα πανηγύρισα. Μπορούσαμε να εφησυχάσουμε και μετά το ματς μ τον Ολυμπιακό αλλά δεν το κάναμε. Πρέπει να προχωράς. Βλέπω το κλίμα στα αποδυτήρια και το μυαλό μας είναι στο να δουλεύουμε καλά, να προετοιμαζόμαστε καλά. Το ότι δεν κερδίσαμε στη Λάρισα, ήταν ένα ματς που δε μας βοήθησε πολύ ο αγωνιστικός χώρος. Προηγηθήκαμε αλλά ισοφαριστήκαμε από ένα δικό μας λάθος. Πήραμε το βαθμό και τώρα πάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα».

Για τη δική του εικόνα στη Λάρισα και το γκολ που πέτυχε:

«Το σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα αυτό που θέλει από μένα. Ο προπονητής μου δίνει συγκεκριμένες οδηγίες, με εμπιστεύεται για συγκεκριμένο λόγο. Φέτος είχα κάποιους τραυματισμούς και όπως είπατε κι εσείς όλοι οι παίκτες τρέφονται από το γκολ, ειδικά οι επιθετικογενείς. Ανεβαίνει η ψυχολογία. Χάρηκα που σκόραρα, δε χάρηκα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Προετοιμαζόμαστε τώρα για να μπούμε όπως πρέπει την Κυριακή».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.