Ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο και τέλος στις ελπίδες για 4η θέση

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 0-2 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” υπό καταρρακτώδη βροχή και πλέον δεν έχει ελπίδες για να τερματίσει στην 4η θέση. 

Στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Super League, η ομάδα του Περιστερίου πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ των Μανούσου (17΄) και Κουλούρη (36΄).

“Σφράγισε” έτσι την 4η θέση στο πρωτάθλημα, καθώς ξέφυγε με +6 από τον 5ο Άρη, με δύο αγωνιστικές να απομένουν κι ενώ υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με κεφαλιά του Μανούσου έπειτα από ασίστ του Κουλούρη, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να γίνεραι σκόρερ από δημιουργός πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στο 36΄ και δίνοντας προβάδισμα νίκης. Ο Άρης πάλεψε στο γλιστερό αγωνιστικό χώρο για να μειώσει αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. 

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Βαλεριάνος (71’ Κόρχουτ), Τζανακάκης (80’ Μαρτίνες), Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Σιώπης, Ματέο Γκαρσία, Λάρσον, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ντιγκινί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Κυβρακίδης, Μπουσούλαντζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Κουλούρης (79’ Ενσικουλού), Ουάρντα (90+3 Ούμπιντες).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.