Καστρίτης: Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να σωθούμε, τελικός το ματς με την Κύμη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την ήττα από τον Χολαργό (76-63) και επισήμανε την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Κύμη, τονίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να σωθεί και μαθηματικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στον Χολαργό για τη νίκη του και την είσοδό του στα Play off. Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, μετά από πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά καλοί στις επιλογές μας και τις αποφάσεις που πήραμε στην επίθεση και συνεπέστατοι, όπως πάντα, στα αμυντικά καθήκοντα. Για αυτό άλλωστε θεωρώ ότι είχαμε αυτό το προβάδισμα στο ημίχρονο, το οποίο θεωρώ ότι μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Είχαμε να διαχειριστούμε και μία ατυχία, καθώς χάσαμε τον Μποχωρίδη στο ημίχρονο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε. Ήταν μία απουσία που δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε. Ο Χολαργός στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στην τέταρτη περίοδο μπήκε πιο διψασμένος για να διεκδικήσει τη νίκη.

Εμείς συνεχίζουμε, σε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας με την Κύμη. Ακούω πολλούς να λένε πως νιώθω που από εδώ και πέρα τα παιχνίδια του Άρη είναι χωρίς βαθμολογικό αντίκτυπο. Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά και χρειάζεται ακόμα μία νίκη. Ο αγώνας κόντρα στην Κύμη, που μας νίκησε στο πρώτο ματς, έχει χαρακτήρα κάτι παραπάνω από τελικού για εμάς. Έτσι θα προετοιμαστούμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το ματς».

Για την κατάσταση του Μποχωρίδη: «Πρέπει να γίνουν εξετάσεις. Ο Λευτέρης ήθελε ν’ αγωνιστεί στο Β΄ ημίχρονο, αλλά ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος. Δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει. Είναι στην φτέρνα το πρόβλημα, οι εξετάσεις θα μας δείξουν την εικόνα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.