Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 105 χρόνων ζωής του Άρη, έστειλε ο παίκτης θρύλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ντίνος Κούης.

Ο Ντίνος Κούης στη συγκινητική του ανάρτηση στο facebook, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι αν ξαναέπαιζε ποδόσφαιρο θα το έκανε και πάλι για τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια του Άρη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντίνου Κούη:

«Ο Άρης μας γιορτάζει τα 105 χρόνια της ιστορίας του. Μια ιστορία γεμάτη με αγώνες, περηφάνια και αξιοπρέπεια. Στοιχεία που έχει από την ημέρα της ίδρυσης του μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να διατηρεί..

Από την πρώτη μέρα φαινόταν ότι αυτός ο Σύλλογος θα μεγαλουργήσει.

Και ότι έχει πετύχει το έχει καταφέρει με την αξία του και τους αγώνες του.

Αυτός είναι ο λόγος που εξακολουθεί να λατρεύεται από χιλιάδες κόσμο. Γιατί πλέον ο Άρης δεν είναι απλά ένας Σύλλογος ή μια Ομάδα, αλλά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Παρά τις ταλαιπωρίες που έχει ο Σύλλογος σε όλους τους τομείς, ποτέ δεν έμεινε μόνος.

Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, ήμασταν και θα είμαστε εκεί να τον στηρίζουμε και να κρατάμε ψηλά τη σημαία του.

Γιατί ο Άρης είναι μέρος της ζωής μας.

Ένας Σύλλογος που ήταν,είναι και θα είναι το καμάρι της Θεσσαλονίκης.

Ένας Σύλλογος που έβγαλε από τις τάξεις του μεγάλες προσωπικότητες της χώρας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του Συλλόγου. Η στιγμή που υπέγραψα το 1974 σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο είναι η σημαντικότερη στιγμή της αθλητικής μου καριέρας γιατί αποτέλεσε την αρχή ενός ωραίου ταξιδιού με τα χρώματα του ΑΡΗ. Ένα ταξίδι που ακόμα συνεχίζεται αφού η αγάπη που δέχομαι ακόμα και σήμερα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι εκείνη η στιγμή ήταν η σημαντικότερη.

Κι αν ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο πάλι στον Άρη θα έπαιζα

Χρόνια μας Πολλά».