Παπαθεοδώρου: Κερδίσαμε και είμαι στεναχωρημένος για την ποιότητα του μπάσκετ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη (58-62) επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο, αλλά στάθηκε στη διαιτησία του δεύτερου ημιχρόνου και δήλωσε στεναχωρημένος για την ποιότητα του μπάσκετ που παίχτηκε στο ματς.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ανεξαρτήτως της κατάστασης του. Είναι πάντα σημαντικά αυτά τα παιχνίδια, και για λόγους γοήτρου, για εμάς ήταν και βαθμολογικοί οι λόγοι. Καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι κερδίσαμε απόλυτα δίκαια το σημερινό παιχνίδι».

Για τα 42 λάθη συνολικά στο παιχνίδι:

«Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, για να παίξουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης παίζει δυνατά στην άμυνα, αλλά αυτή η… «κλωτσοπατινάδα» που παίχτηκε είχε αυτό το αποτέλεσμα με τα λάθη».

Για το λόγο που ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο:

«Αν σε κρατάνε, σε χτυπάνε, σε σπρώχνουν, σε κλωτσάνε πως να κερδίσεις; Έχουμε κερδίσει και είμαι στεναχωρημένος για την ποιότητα του μπάσκετ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ, τι είναι αυτό;»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.