Ο Πέτρος Μάνταλος εξετάστηκε από τον γιατρό της Εθνικής Ελλάδας και διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να παίξει με Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία (26/3) για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε στη θέση του τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της στο Λιχτενστάιν (23/3) και στην Βοσνία (26/3) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Αντιθέτως, ανακλήθηκε η πρόσκληση που είχε απευθύνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στον Πέτρο Μάνταλο.

Εξάλλου, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Σιώπης, Βαλεριάνος, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε θεραπεία στον αστράγαλο (οστικό οίδημα).

Το αυριανό πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει το πρωί πρόγραμμα ενδυνάμωσης (γυμναστήριο) και το απόγευμα προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα ελίναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ".