Στην πίστη που υπήρξε προς το πρόσωπό του από όλους στον Άρη, στάθηκε ο μέσος των «κιτρίνων», Ντάνιελ Λάρσον.

Ο Σουηδός που και κόντρα στον Απόλλωνα ήταν θετικότατος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής:

Για την άμεση ένταξή του στην ομάδα: «Είχα μία αγωνιστική απραξία πριν έρθω στην ομάδα, αλλά ήξερα ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος, για να φτάσω στο ανώτατο σημείο των δυνατοτήτων μου. Με βοήθησαν όλοι στην ομάδα, ο κόουτς με πίστεψε και δείχνω σιγά σιγά, τι μπορώ να κάνω».

Για την 5η θέση που βρίσκεται και την 4η που “κυνηγάει” η ομάδα: «Εξαρτάται από εμάς. Είναι νωρίς να κοιτάξουμε το ματς με τον Ατρόμητο, γιατί το θέμα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Εννοείται πως θέλουμε να πάρουμε τις θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι, ο Άρης έχει μεταγραφικούς στόχους παίκτες από την Σουηδία και αν ο ίδιος έχει μιλήσει με κάποιον συμπατριώτη του, που βρίσκεται στην λίστα της ομάδας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω, γιατί δεν εμπλέκομαι τόσο άμεσα σε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον, όχι ακόμα».

Ματίγια: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Να εξασφαλίσει αρχικά την 5η θέση και να παλέψει για την 4η, θέλει για τον Άρη ο Χαβιέ Ματίγια.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα ανέφερε τα εξής:

Για τα 105 χρόνια που κλείνει ο Σύλλογος, την Δευτέρα 25/03: «Αποτελούσε ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και από τον τρόπο που παίξαμε και από το αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γεγονός ότι, ο Άρης “κυνηγάει” την 4η θέση: «Ο στόχος της 5η θέσης, είναι αυτό που θέλουμε για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά όσο υπάρχει πιθανότητα, θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε από μία δύσκολη αγωνιστική, οπότε θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το σημαντικότερο παιχνίδι, είναι αυτό που έρχεται, είναι πάλι στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίζουμε. Όποιο παιχνίδι παίζουμε, θέλουμε να το κερδίζουμε και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ολοκληρώνοντας, ο Ισπανός, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην Θεσσαλονίκη, γενικά. Με την ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό σερί εμφανίσεων, νιώθω ότι έχω ρόλο, ότι μπορώ να βοηθήσω. Είναι και η οικογένειά μου καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ όμορφο να παίζουμε ανά δύο εβδομάδες, μπροστά σε αυτό τον κόσμο».