Χωρίς τους οπαδούς τους θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ όπου αύριο (19:00) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του "Δικεφάλου" για το αυριανό ματς.

Επίσης, η απόφαση αυτή βάζει "φρένο¨και στη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ και της ΑΕΛ (αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα)

Ειδικότερα, ο κ. Βασιλειάδης αποφάσισε:

"-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17-03-2019 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16.03.2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16-03-2019 και ώρα 19:30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".