Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ είχε κληθεί σε απολογία επειδή είχε δηλώσει πως «μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη και ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει».

Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε ζητήσει συγνώμη, αναφέροντας: «συγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν».

Έτσι, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να απαλλάξει τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά.

Απαλλαγή και για Ουάρντα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε τον Αμρ Ουάρντα για την ανάρτησή του στα social media μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα επιτέθηκε στην ΑΕΚ με απαράδεκτο υβριστικό και ειρωνικό μήνυμα στo Ιnstagram, μετά το ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Στον Αιγύπτιο είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά η η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε.