Απογοητευμένος από το γεγονός ότι η συγκινητική προσπάθεια των παικτών του δεν συνδυάστηκε με την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League, ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκρισή της στους οκτώ της διοργάνωσης. Σχετικά με το ματς, ελέγξαμε τις καταστάσεις σύμφωνα με το πλάνο μας, εκτός από μερικά πράγματα. Τους δώσαμε πόντους από τα λάθη μας, έβαλαν 27 με αυτόν τον τρόπο. Τους δώσαμε και δέκα πόντους από δεύτερες επιθέσεις και 12 στον αιφνιδιασμό. Ελέγξαμε τα πάντα στο πέντε εναντίον πέντε, μπορούσαμε όχι μόνο να νικήσουμε, αλλά και να πάρουμε τη νίκη. Αστοχήσαμε σε ελεύθερα σουτ, αλλά είμαι περήφανος για την προσπάθεια και το πνεύμα των παικτών του μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Παλεύουν σε κάθε επίπεδο και αξίζουμε περισσότερα ως ομάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ΑΕΚ στη συνέχεια Το 80% των σουτ μας ήταν με τρία μέτρα απόσταση! Η ΑΕΚ έχει μεγάλη επιθετικότητα και κορμιά στην επίθεση. Τα σουτ ματς ήταν με μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Τις περισσότερες φορές εμείς τα βάζουμε, απόψε δεν ήταν η μέρα μας. Μας χάλασαν πολλές επιθέσεις με τα deflections, μπορεί να δεχθήκαμε 62 πόντους, αλλά οι πιο πολλοί είναι από λάθη μας. Καθαρά αγωνιστικά, βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας όταν σταματήσαμε να λειτουργούμε για 15 μέρες μετά το Κύπελλο. Με τα αν δεν μπορείς να προχωρήσεις.

Στο δρόμο μας δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρέθηκε ένα από τα φαβορί για το Champions League, με παίκτες ποιοτικούς και προπονητή έμπειρο. Η εικόνα μας ήταν πολύ ξεκάθαρη. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, σίγουρα το πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα δείχνει πως ήταν καθοριστικό. Κάθε καλή ή κακή στιγμή μετράει σε διπλούς αγώνες.

Η ΑΕΚ είναι πιο αθλητική από εμάς, έχει το κυριότερο απ' όλα. Έχει συνέχεια. Εμείς σταματήσαμε να λειτουργούμε, κλείσαμε το μαγαζί για δύο εβδομάδες. Ε δεν είναι εύκολο. Οι παίκτες είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται, έκαναν τεράστια προσπάθεια. Είναι κρίμα γιατί η συγκεκριμένη ομάδα απέδειξε φέτος ότι έχει τεράστιες δυνατότητες που δεν θα τις δούμε ποτέ. Εχω μάθει να περιμένω την επόμενη μέρα, ελπίζω να μείνουμε ενωμένοι και να διεκδικήσουμε τον επόμενο στόχο στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Χρυσικόπουλος: Είχαμε την ευκαιρία μας για πρόκριση

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος από την πλευρά του είπε πως:

"Ελέγξαμε πλήρως το ματς, είχαμε την ευκαιρία μας να πάρουμε την πρόκριση και αυτό μπορεί να το δει κανείς από τα στατιστικά. Όλο το ματς ήταν τα ελεύθερα τρίποντα που χάσαμε, τα άστοχα λέι-απ και τα καρφώματα".