Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεχώρισε τρία στοιχεία για την αυριανή ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19.30), προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κάνει την ανατροπή από το -9 του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στάθηκε στον έλεγχο των ριμπάουντ, στους αιφνιδιασμούς της ΑΕΚ, καθώς και της πίστης στο πλάνο, ως τα τρία στοιχεία που μπορούν να κάνουν την ομάδα του, να χαμογελάσει αύριο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά το πρώτο παιχνίδι έχει το πλεονέκτημα και με μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της. Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι.

Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».