Κατερίνα Στεφανίδη: Περιμέναμε περισσότερα στη Γλασκώβη (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην έλλειψη σταθερότητας λόγω προβλημάτων υγείας, απέδωσε την απώλεια του μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης η Κατερίνα Στεφανίδη.

H κορυφαία επικοντίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε σε ανάρτησή της στο instagram.

«Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινης σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν καταφέραμε αυτό που περιμέναμε στην Γλασκώβη. Παρά τις δυσκολίες τις φετινης σεζόν οι τελευταίες προπονήσεις είχαν πάει καλύτερα από ποτέ και περίμενα περισσότερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δείχνουν την σημασία της σταθερότητας την οποία για λόγους που δεν ήταν στο χέρι μας δεν είχα φέτος. Παρόλα αυτά χαίρομαι που η σεζόν τελειώνει με υγεία και μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ανοιχτό χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας ? Not what we expected for today. It has been a tough season for us and we are proud with how we fought through and still showed up and did our job. The last week of practice has gone better than ever but I was not able to put it together today. This more than anything shows the importance of consistency that I have lacked this indoor season due to illness. Excited to rest for a bit and begin training for outdoors. Thank you all for your support ? #nike #stoiximan #ibank #toyota #tempur #seventeen #lorvenn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) στις

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.