Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου!

|
THESTIVAL TEAM

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εξιχνίαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, αφού οι ανακριτικές αρχές κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση και των τριών δραστών της επίθεσης.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το λευκό Polo, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Όπως αναφέρει το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη dikisports.blogspot.com:

«Η ταυτοποίηση έγινε με δύο ερασιτεχνικά video και με τις κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός είτε της Εθνικής οδού. Το πλέον εντυπωσιακό στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην επιστροφή των δραστών προς την Αττική, είναι η στάθμευση του αυτοκινήτου σε Sex Shop! Και οι τρεις επιβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα, αλλά δεν διευκρινίστηκε ακόμη αν αγόρασαν κάτι».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.