“Λευκή” ισοπαλία για τον Ηρακλή στα Τρίκαλα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Ηρακλής “κόλλησε” στο μηδέν στα Τρίκαλα και με την “λευκή” ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Football League, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι στο γήπεδο των Τρικάλων είχε ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν σπουδαίες ευκαιρίες και να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Βέβαια, ο Ηρακλής δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν του δόθηκε σε ανατροπή του Περόνε μέσα στην περιοχή. 

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα, ο “Γηραιός” ναι μεν παρέμεινε αήττητος στο 2019, όμως έχασε έδαφος στη βαθμολογία παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας, που του χάλασε το σερί των δύο συνεχόμενων νικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόκα χρησιμοποίησε δύο από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες που πήρε στην αποστολή, με τους Βιτλή και Νιαμπούγιου να κάνουν ντεμπούτο με τους “κυανόλευκους” (σήμερα έπαιξαν με πορτοκαλί φανέλα), ο πρώτος ως βασικός και ο δεύτερος ως αλλαγή.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Τρίκαλα: Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας (55΄ Συμελίδης), Zakouani (66΄ Iyanga), Γκουγκούδης (82΄ Κούλπας), Καπός.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Βιτλής (86΄ Πτηνόπουλος), Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Ντούνης, Cleyton (71΄ Παναγιωτούδης), Perrone, Ρόβας (58΄ Gnabouyou).

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.