Μπορεί ο Άρης να νίκησε με 1-0 τη Λαμία, καθώς λυτρώθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια στο τρίτο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, ωστόσο οι οπαδοί που βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Αυτό διότι οι "κιτρινόμαυροι" πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση, τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας που επίσης είχε μέτρια απόδοση, ενώ γενικότερα το θέαμα στο παιχνίδι ήταν απογοητευτικό με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις και ευκαιρίες για γκολ.

Η εικόνα της ομάδας του Άρη που ήταν ξανά απογοητευτική, όπως και στα προηγούμενα ματς πριν τη διακοπή των εορτών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών που γιούχαραν τους παίκτες ακόμη και μετά το σφύριγμα της λήξης, αν και είχε επιτευγχθεί το νικητήριο γκολ. 

Το σύνθημα που ακουγόταν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης παρά το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς, ήταν το εξής: "Άρη παίξει την μπάλα της ζωής σου, αλλιώς θα σε γ@μησο@μ@ εμείς οι οπαδοί σου".