Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Άρη και νίκη επί της Λαμίας

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με γκολ του Ματίγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3΄), ο απογοητευτικός Άρης λυτρώθηκε και νίκησε με 1-0 τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι με κακό θέαμα και ελάχιστες φάσεις, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, λόγω της πολύ κακής εμφάνισης που πραγματοποίησαν, δημιουργώντας πολύ λίγες καλές ευκαιρίες και παίζοντας κακό ποδόσφαιρο απέναντι στην επίσης μέτρια έως κακή Λαμία του Μάκη Χάβου. 

Ωστόσο, έστω και με αυτή τη μέτρια απόδοση, με ένα γκολ που ήρθε στην εκπνοή από μία στατική φάση με το χτύπημα φάουλ του Ματίγια να αιφνιδιάζει τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Μάλιστα, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ είχε προηγηθεί και ο οδυνηρός αποκλεισμός από το Κύπελλο με την ήττα από τον Εργοτέλη πριν τη διακοπή των εορτών. 

Στο πρώτο μέρος του αποψινού ματς δεν υπήρξε μεγάλη φάση, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες απείλησαν έχοντας από δύο-τρεις καλές στιγμές. Τελικά το σκορ άνοιξε με την εκτέλεση φάουλ του Ματίγια στο 93΄, όταν η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε απευθείας στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ιντζόγλου, Ματίγια, Μαρτίνες (63’ Γιουνές), Μπρούνο Γκάμα (13’ Μενέντεζ, 85’ Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέγιο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Πεχαράνο, Τομάς (64’ Επστάιν), Καραμάνος (85’ Ασίγκμπα), Μπερτόλιο (90’ Σκόνδρας), Μπαράλες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.