Άρης: Στο “Κλ. Βικελίδης” ο Τόνσο- Η ανακοίνωση για Κορχούτ και οι πρώτες δηλώσεις του Ούγγρου (ΦΩΤΟ)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Μάρτιν Τόνσο βρίσκεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” παρακολουθώντας τον αγώνα του Άρη κόντρα στη Λαμία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός -που ανακοινώθηκε τα ξημερώματα από τον Θόδωρο Καρυπίδη- ως νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, παίρνει μια πρώτη γεύση από τις σουίτες του γηπέδου.

sti_souita_me_ta_kitrinomayra_o_tonso_pic_2.jpg

Κόρχουτ και επίσημα

Παράλληλα, νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Μίχα Κόρχουτ. Ο 30χρονος άσος είναι κι επίσημα παίκτης του Άρη. Ο Κόρχουτ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έσπευσαν να τον καλωσορίσουν στην ομάδα μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Κόρχουτ: «Απέρριψα αμέσως τις προτάσεις που είχα για τον Άρη»

Μετά το καλωσόρισμα από την ΠΑΕ Άρης στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram, η διοίκηση των κιτρίνων εξέδωσε και την επίσημη ανακοίνωση, με τον Μιχάλι Κόρχουτ να μιλάει για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Mihaly Korhut.

O 30χρονος διεθνής Ούγγρος ακραίος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1988 στην πόλη Debrecen της Ουγγαρίας.

Το πρώτο απόκτημα για την ομάδα μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από την ουγγρική Debreceni VSC (2008-2016), ενώ ακολούθησε η ισραηλινή Hapoel Beer Sheva, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, έχοντας συμμετοχές τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League και με τις δύο ομάδες.

Ο Mihaly Korhut είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας (15 συμμετοχές).

«Θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Mihaly Korhut, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης:

«Ο Αρης είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και έρχομαι με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι πληροφορίες που πήρα για τον Αρη είναι οι καλύτερες. Όταν μου ήρθε η πρόταση απέρριψα αμέσως τις προτάσεις που είχα από άλλες χώρες. Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τρελούς οπαδούς και θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες».

Ο Μίχα Κόρχουτ εξέφρασε την χαρά του, για την μεταγραφή του στον Αρη ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο, για το “ζεστό”καλωσόρισμά του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα και είμαι μέλος του Αρη. ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του κλαμπ. Σας ευχαριστώ για το θερμό σας καλωσόρισμα” έγραψε ο Ούγγρος μπακ, στο instagram.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.