Με Γιουνές αλλά χωρίς Σιώπη η αποστολή του Άρη για το ματς με τη Λαμία

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία που θα διεξαχθεί αύριο (19:00), με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή της αναμέτρησης, στην οποία βρίσκεται ο Χαμζά Γιουνές, όμως απουσιάζει ο Μανώλης Σιώπης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.