Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Μίσιτς οι Πορτογάλοι (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γιόσιπ Μίσιτς, κάνουν λόγο ξανά οι Πορτογάλοι με νέο σημερινό δημοσίευμα.

Ανακάλυψε και εσύ την νέα σειρά PAOK FC Team Line 18-19 στα PAOK FC Official Stores

Πρόσφατα η εφημερίδα “Record” είχε αναφέρει πως o Δικέφαλος, αλλά και η Οσίγιεκ, εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ojogo», τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Φροζινόνε ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους της Πορτογαλικής ομάδας, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί ως δανεικός, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Μάλιστα σημειώνουν πως αμφότερες οι δυο ομάδες είναι διατεθειμένες να καλύψουν το συμβόλαιο του, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν πως οι παράγοντες της Σπόρτινκ είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Μίσιτς ως δανεικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίσιτς τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται αρκετά από τον προπονητή του, έχοντας καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές, ωστόσο προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 38 συμμετοχές (32 με τη Ριέκα) και τρία γκολ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.