Τέλος στο ευρωπαϊκό σερί του ΠΑΟΚ με βαριά ήττα στη Βόννη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η Βόννη “έσπασε” το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, νικώντας τον με 94-77 στη Γερμανία για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official Store!

Ο Δικέφαλος του Βορρά υπέστη την δεύτερη διαδοχική ήττα του, μετά από αυτήν της Κυριακής από τον Παναθηναϊκό, ενώ συνολικά αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του στο BCL έχοντας ρεκόρ 5-4 στην Ευρώπη και παραμένοντας σε τροχιά πρόκρισης.

Οι “ασπρόμαυροι” εμφάνισαν σημάδια κούρασης και με αρκετά λάθη δεν κατάφεραν να σταθούν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Από την πρώτη περίοδο ήταν πίσω στο σκορ με -10 πόντους διαφορά (26-16), ενώ στο φινάλε η διαφορά ξέφυγε σε επίπεδα άνω των 20 πόντων. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε καταφέρει να μειώσει προσωρινά στο -5 (54-49) στην τρίτη περίοδο, όμως οι Γερμανοί απάντησαν γρήγορα με σερί 10-0 ξαναπαίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας το οποίο και διατήρησαν μέχρι τέλους.

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 46-31, 69-56, 94-77

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.