Παπαθεοδώρου: Το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Κύμη σε εκτός έδρας νοκ-άουτ αγώνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Εάν νικήσει σε εκείνο το παιχνίδι ο Δικέφαλος θα προκριθεί σε τελικό μετά από 20 χρόνια, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης.

Αναλυτικά:

«Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο την θεωρητικά πιο βατή ομάδα από τις τρεις που έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δύο ομάδες σε δύο μήνες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση για εμάς το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό».

Για την διαχείριση της μεγάλης προσμονής για τον αγώνα με την Κύμη: «Το μυαλό μας δεν είναι αυτή την στιγμή στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι πολύ μακρινό. Υπάρχουν άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για εμάς στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το διαχειριστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.