Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και σχολίασε πως αν η ομάδα του δεν έμενε με δέκα ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να κερδίσει σήμερα. Ακόμη τόνισε πως στην φάση του πέναλτι έχει προηγηθεί χέρι του Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, μπήκαμε καλά σκοράραμε και δεν μέναμε με δέκα όχι απλά δεν θα χάναμε με τον ΠΑΟΚ αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει κιόλας.

Σήμερα δείξαμε ότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, το σήμα που φοράμε και η φανέλα έχουν τεράστια δύναμη. Δέχομαι μια κάρτα που είναι πολύ αυστηρή, ενώ στους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν δόθηκε τίποτα. Μια κίτρινη κάρτα μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι όπως και έγινε με εμένα.

Ξέρω ότι ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όμως και εμείς ιδρώνουμε και παλεύουμε για τα συμβόλαια μας.

Ίσως να μην κάνω πέναλτι δεν ξέρω. Αλλά η μπάλα αρχικά βρίσκει στο χέρι του Πρίγιοβιτς και δεν το έχει δει ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός.

Ο Κρέσπο έδωσε τριά χτυπήματα στο πρόσωπο του Μπαργκάν και δεν τιμωρήθηκε και εγώ δέχτηκα κίτρινη κάρτα».

Ταυτόχρονα ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΛ, σχολίασε την φάση της πρώτης κίτρινης που δέχτηκε στο παιχνίδι:

«Δείτε τι κάρτα παίρνω, για εμένα δεν είναι καν φάουλ.

Η άποψη μου βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα, όπου πάει ο ΠΑΟΚ κερδίζει εμείς προηγηθήκαμε και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να το κερδίσουμε».