Επτά ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ ξεσάλωσαν τον περασμένο Αύγουστο σε κλαμπ του Λονδίνου, κάνοντας χρήση "hippy crack" (το γνωστό και ως αέριο γέλιου που έχει αντικαταστήσει τα παράνομα ναρκωτικά στα βρετανικά μαγαζιά διασκέδασης), πίνοντας πανάκριβες σαμπάνιες και βότκα.

Κανείς όμως από τους επτά: Λακαζέτ, Μιχιταριάν, Γκεντουζί, Μουστάφι, Ομπαμεγιάνγκ, Κολάσινατς και Οζίλ δεν φανταζόταν ότι πέντε μήνες αργότερα, το πάρτι τους θα γινόταν πρώτο θέμα στην "Sun" η οποία εξασφάλισε το βίντεο από τις κάμερες του κλαμπ.

Όπως θα δείτε παρακάτω, Οζίλ και Γκεντουζί κάνουν χρήση του αερίου και έπειτα καταρρέουν στους δερμάτινους καναπέδες! Επίσης, σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι το πάρτι των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ πλαισίωσαν στη συνέχεια 70 κοπέλες, ενώ μία εξ αυτών που μίλησε στο βρετανικό Μέσο δήλωσε σοκαρισμένη όταν έβλεπε κουτιά με "hippy crack" να έρχονται στον prive χώρο του κλαμπ για τους εκλεκτούς επισκέπτες οι οποίοι μάλιστα φέρονται να έκαναν λογαριασμό 34.000 ευρώ!

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στην Αγγλία, καθώς το ρεπορτάζ της "Sun" παίζουν και τα άλλα μεγάλα βρετανικά Μέσα όπως η Daily Mail που σημειώνει ότι το "αέριο γέλιου" απαγορεύεται να πωλείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 17 ανθρώπους από το 2006 μέχρι το 2012.