Απαλλάχθηκε ο ΠΑΟΚ από την κατηγορία για ρίψη αντικειμένου στον αντιπρόεδρο του Άρη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε από την κατηγορία για ρίψη αντικειμένου που χτύπησε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Κάλλεν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο “Παλατάκι”.

Η σχετική ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

“Απαλλάσεται η ΠΑΟΚ ΚΑΕ από την κατηγορία της δημιουργίας επεισοδίων και της ρίψης αντικειμένου εντός του αγωνιστικού χώρου που χτύπησε πρόσωπο που βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 25- 11-2018”.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε έντονα τις δύο ομάδες τις πόλεις. Χθες, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε εκφράσει τη θέση της κατά την απολογία της, δείχνοντας και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αγώνα, το οποίο όχι μόνο διέψευδε την αναφορά του Άρη, αλλά έδειχνε ότι δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο “PAOK Sports Arena”.

Το συγκεκριμένο βίντεο, ήταν και αυτό που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και όχι το υπόμνημα της ΚΑΕ Άρης. Οι “κιτρινόμαυροι” στο δικό τους υπόμνημα έκαναν λόγο για “επίθεση” προς τον αντιπρόεδρο της ομάδας, ενώ στην αναφορά τους ζητούσαν και την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ, πέρα από χρηματικό πρόστιμο.

Ωστόσο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τελικά απαλλάχθηκε με την καταγγελία της ΚΑΕ Άρης να πέφτει στο κενό.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.