Φοιρός: Φέτος ο Άρης κάνει την υπέρβαση με την πορεία του

|
THESTIVAL TEAM

Για την πορεία του Άρη, τον Σάββα Παντελίδη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρώην ποδοσφαίρισης και προπονητής των κιτρινόμαυρων, Γιώργος Φοιρός.

Αναλυτικά όσα είπε στον “FAIR PLAY FM 96,1”:

Για τον Παναθηναϊκό: ” Η ανανέωση αυτή στην ομάδα του βγήκε. Δεν νομίζω όμως ότι θα συνεχίσει έτσι έως το τέλος. Έχουν ενθουσιασμό και καλή ψυχολογία, αλλά δεν νομίζω ότι έχει την τρομερή ποιότητα. νομίζω ότι δεν θα αντέξει έως το τέλος.”

Για τις δυο νίκες του Άρη κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ: ” Τα παιχνίδια αυτά ήταν πολύ δύσκολα παρότι αυτές οι ομάδες είναι στο τέλος της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ μάλιστα πρόσφατα έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και από την άλλη ο Απόλλων βρισκόταν σε περίοδο ανάκαμψης όταν έχασε από τον Άρη. Η ομάδα μάζεψε βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια και τώρα πιστεύω τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ο Άρης ανέβηκε και βαθμολογικά αλλά και ηθικά μετά από αυτά τα παιχνίδια.”

Για την αλλαγή προπονητή: “Δεν περιμέναμε την αλλαγή προπονητή γιατί τα πράγματα πηγαίναν καλά με τον κύριο Ερέρα. Ήταν ένας καλός χαρακτήρας. Έκανε ανθρώπινα λάθη που κάνουν όλοι οι προπονητές. Για εμένα στάθηκε άτυχος σε κάποια σημεία και έτσι η διοίκηση αποφάσισε την αλλαγή προπονητή.

Για τον Σάββα Παντελίδη: ” Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Ήταν πολύ καλή επιλογή για τον Άρη. Είναι ένα παιδί με πολύ όρεξη για δουλεία και πιστεύω θα πάει πολύ καλά με τον Άρη.”

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: ” Εάν ο Άρης έχανε αυτό παιχνίδι θα ήταν μεγάλη ατυχία. Στο τέλος βέβαια στάθηκε τυχερός γιατί κατάφερε να πάρει την νίκη στις καθυστερήσεις. Αυτή η νίκη βέβαια ήταν αρκετά σημαντική και για την ψυχολογία του νέου προπονητή. Στάθηκε πολύ άτυχος στην προηγούμενη ομάδα.”

Για τον πρόεδρο του Άρη: ” Βλέπω ότι είναι απόμακρος από τους βετεράνους του Άρη. Αυτό θεωρεί σωστό και αυτό πράττει. Ακολουθούμε την ομάδα και τον πρόεδρο και την ομάδα. Η ομάδα φέτος κάνει μια υπέρβαση με την πορεία που κάνει. Τα τελευταία χρονιά ταλαιπωρήθηκε αρκετά στις μικρότερες κατηγορίες.”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.